Nyáron a bőséges zöldség és fűszernövénytermés idején gondoljunk a szűkös téli napokra.
Fűzzük fel, vagy kössünk csokrot és szárítsuk meg meleg szellős helyen a növényeket, rakjuk tüllzacskókba vagy csak önmagában száraz szellős kamrában tartsuk.
Jól szárítható a zöld és pirospaprika,a fokhagyma,zöldbab,zöldborsó,kapor,petrezselyem és zeller levél.
Az a kis piros, rózsaszerű, paprika?Olyan szép!
VálaszTörlésAnnaliz!Különleges formájú egy erős paprika.Férjem munkatársa termeszti, ők harang paprikának mondják.Nagyon hosszú a termesztési ideje, már decemberben el kell ültetni a magokat és augusztusra érik be.Ők nagyobb mennyiségben foglalkoznak vele és a Balatonnál árulják füzérekben.
VálaszTörlésFantasztikus!
VálaszTörlés