Zala dombok

Zala dombok
Zalai dombok ölelésében..

2014. április 29., kedd

Egy álmom végre teljesült.....sikerélmény...

4-5 éve már, hogy természetjárásra, gyógynövény gyűjtésre adtam a fejem.Informatikus, országjárásos életmód után nagyon vágyodtam a csendre, a természet megnyugtató zöldjére.Sok csalódás és nehézség után  megtaláltam az alagút végét, a fényt.


Nincs is annál szebb, mint a virágzó akácfák, hársfák és bodzabokrok között tölteni a napot.Még a csipkerózsa bokor tüskéi sem szoktak bántani, és a fagyos időben szedett kökény is jó hangulatba hoz..
Eleinte még társam volt a Maxi kutyám is, sajna már nagyon megöregedett.Megelégszik a mogyoróbokrok alatti szunyókálgatásokkal.


Gyógynövények szárításával kezdtem, majd jött a lekvár és a szörpök készítése.

2012-ben elindult az Őrségi termelői piac, amelyen a kezdetektől árulok.Szeretem a hangulatát ennek a kis piacnak, az árusítótársakkal egy kis megszokott társaságot alkotunk.Ezen a piacon márciustól- novemberig  árusítok.
Ne unatkozzak télen és legyen pozitív élményem, lehetőséget kerestem az interneten.Így találtam rá tavaly év vége felé az Izporta.hu-ra..
Itt és a piacon is pozitív visszajelzéseket kaptam az áruimról, És sok ismerőst is hozott.
És felfigyelt rám a Nők lapja Café ujságirója és remek interjút készített velem.

Köszönöm Mimi!Itt olvasható:
http://www.nlcafe.hu/kert_balkon/20140426/gocsej-szorp-lekvar-keszites-interju/
9 megjegyzés:

 1. Gratulálok! Boldog ember az, akinek az álmai beteljesülnek :) Tiszta szívből kívánom, hogy a bonbonkészítéssel is így legyen!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi!Kitartást kívánok nektek is, mert soha nem lehet előre tudni, mikor jön el a te időd!

   Törlés
 2. Őszintén gratulálok, jó volt olvasni rólad a cikket is. Őrségben mikor leszel legközelebb?.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm a kedves szavaidat.....Most május 3.-án is ott leszek és minden szombaton.De csak délelőtt van a piac 12-ig.A június végi Őrségi vásárban is megtalálsz.

   Törlés
 3. Ó, hát tudtam én, hogy nagy tehetség vagy ! Amilyen szeretettel írsz a természetről, az kész csoda ! Sok sikert kívánok továbbra is. Nálunk, a szomszédban szintén nyílt egy termelői piac, de még nem jutottam el, pedig csak két kilométer...De kiváncsi vagyok rá, és majd küldök képeket... Csak így tovább !

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves annaliz!Aranyos vagy, néha az élet tudd érdekes helyzeteket teremteni, ez az interjú is az volt.
   Várom a termelői piacos élményeidet és képeket!

   Törlés
 4. Szívből gratulálok! Ez az egyik kedvenc blogom, remélem, mindig jut erre is idő!!! Sok sikert Ella!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! .....és hasonló sikerélményeket neked is!

   Törlés
 5. Ó, Ella, most olvastalak. Pedig szóltam a családnak is, hogy menjünk el, bent a piacon vettek pl. tökmagolajat. Kirándulásnak is jó lett volna. Csak az idő, a várható eső, az elkészült fűkasza, s a combközépig érő fűből ki nem, látszó vetemény. Az este a kinézett koncertről is lemaradtam, tegnap mindenről. Aztán ebéfd után már mentek is el vendégeim.

  VálaszTörlés