Egy telefonhívás....van-e
birsalmasajtom? Így indult az ismeretségem Sebestyén Ernő zeneművész úrral .És
követte egy hosszú beszélgetés, a
környezetem szépségéről, rólam,miket készítek és árulok.
Ajánlottam a két blogomat
és a vásárláshoz az Izporta.hu és a Meska.hu online piacot ahol kézműves
termékeket lehet vásárolni, és ahol nekem is van boltom.
Aztán még többször hosszan
beszélgettünk telefonon, Ernő és Én az első pillanattól kezdve úgy
társalogtunk, mintha ezer éve ismernénk már egymást.
Eljött Kőszegről az Őrségi
piacra, hogy személyesen is találkozzunk és vásároljon tőlem.
Kaptam egy meghívást is az otthonukba, azzal a kéréssel, hogy süssek neki egy szép foszlós kalácsot.
Nem lehetett a kérésének nemet mondani, hiszen megtiszteltetés volt számomra Sebestyén Ernő világhírű hegedűművész meghívása.
Kaptam egy meghívást is az otthonukba, azzal a kéréssel, hogy süssek neki egy szép foszlós kalácsot.
Nem lehetett a kérésének nemet mondani, hiszen megtiszteltetés volt számomra Sebestyén Ernő világhírű hegedűművész meghívása.
Ajánlom a Duna tv-n a róla
készült riportot
https://www.youtube.com/watch?v=ag460QP1JTg
https://www.youtube.com/watch?v=ag460QP1JTg
Megbeszéltük, hogy a
kalács mellé a párommal készítünk bográcsban egy fincsi pincepörköltet.
Na erre ő meghívta a
magyar és Bécsi barátait is.
Izgultam, hogy minden étel
jól sikerüljön és a társaságnak is megfeleljek.
De nem volt gond, a
diós-birsalmalekváros kalácstortám a violinkulccsal a tetején nagyon nagy
sikert aratott.
A pincepörkölt a csalamádé
salátával és a friss Lipóti kenyérrel is ízlett mindenkinek. Ernő finom rozé
bora is emelte a gasztronómiai élményt.
Hihetetlen volt, e világot
járt idős művészember és felesége milyen nyitottan fogadott az otthonukban,
teljes szabad kezet kaptam a konyhájukban.
És úgy kezeltek, mint egy
kedves régi ismerőst.
Őszintén örülök a sikerednek.
VálaszTörlésKöszi!
TörlésDe jó! :)
VálaszTörlésNagy élmény volt!
TörlésEgy életre szóló élmény. A cslamádé receptet beírnád a blogba? Köszönöm Éva
VálaszTörlésKöszi! Beírtam a receptet.
Törlés