Zala dombok

Zala dombok
Zalai dombok ölelésében..

2012. december 31., hétfő

Jó hangulathoz, télüzőnek Forraltbort igyunk!

Milyen a jó forralt bor? Fehér vagy vörös? Milyen fűszereket rakjunk bele? Mennyire  legyen erős? Milyen édes legyen? Cukorral vagy mézzel?

Kézenfekvő válasz nincs, mert saját magunknak kell kitapasztalnunk, hogy milyen is a jó forralt bor

 Ahány ház, annyi szokás.

Egy biztos,  hideg téli estéken, számos helyen fogyaszthatjuk, kortyolgathatjuk egyedül,  vagy baráti társasággal. 
Forró fürdőzés közben,  vagy éppen síeléskor.
Szürke borongós napokon vagy Szilveszter éjjelén.



http://bartotell.blogspot.hu/search/label/forralt%20bor


Vidámsággal, jó borral, társaságban köszöntsük az Új Évet.

B.U.É.K



4 megjegyzés:

  1. Az már igaz, finom a forralt bor...köszi kedves baratelle, és boldog Újesztendőt, munkás, békés napokat kívánok Nektek.

    VálaszTörlés
  2. Csináltam is szilveszterre 3 liternyit, éjfélkor levonultunk a ház elé fazékkal-merőkanállal, és boroztunk a szomszédokkal. (Vörösbor volt cukorral, fahéjjal, szegfűszeggel, pici citrom- és narancshéjjal.) Boldog új évet!

    VálaszTörlés
  3. Annaliz! köszi és nektek is sok jó élményt az Új évben.

    VálaszTörlés
  4. Vidékek!Boldog Új évet!
    Az egy áldás, ha jó a szomszéd és nyitott a borozgatásra is.Sok szép élményt kívánok.

    VálaszTörlés